Find more about Weather in Samos, GR

Visitors Counter

3355923

 

 
Please use the guestbook instead.

 

BlogWs

 

We have 3 reasons for closing:

 

1. We are not informed by the system when new posts arrives.

2. Not possible to write email address - so we can not reply directly.

3. It was seldom used.

 

We will let the previous posts stay below for the rest of this year.

 

 

Previous posts:

 

Posted by Jørgen 22 Apr, 2010 20:02:28

Jeg fandt lige dette link til masser af webcam's forskellige steder i det græske.
Selvfølgelig er Torben og Jan's webcam i Kokkari også på listen.
Klik på link til det ønskede webcam og dernæst på det lille link under landkortet.

http://www.webworldcam.com/Europe/Greece/Webcam-Greece.html

 

God fornøjelse

 

Posted by Martin 16 Nov, 2009 03:18:08

Hi Torben,

It's really nice to see the regular updates as I really miss Kokkari. I made three trips this year in May, July and again in October, so I was able to see the tourist season start up, then in full swing, and then close down. I stayed each time at the Hotel Tsamadou where the webcam is and had a wonderful time on each visit. I'm considering a trip out to Kokkari in February as I'm very curious to find out as much as I can about the place I regard as my second home.

I look forward to seeing your updates and wish you all the best.

Martin (Belvedere, England)


Posted by Torben / Webmaster 23 Aug, 2009 17:54:36

Til Tove & Anders.
Tak for jeres indlæg og 'roserne'. Det er fint med omtalen af de forskellige spisesteder og hvis I har kommentarer til andre vil vi meget gerne høre dem.
Jan og jeg har tidligere talt om at lave en liste over stederne, hvor Samostours besøgende kan give deres bedømmelse - en slags 'top 10 eller 20' liste -
den kunne f. eks. indeholde kvalitet, betjening og pris selvom den sidste er svær at sammenligne p.gr. af den store forskel der er på de samme retter.
I må meget gerne sende yderligere kommentarer som mail. Jeg kunne desværre ikke sende dette som mail, da jeg ikke har jeres mailadresse.
Vi har for et par dage siden talt om at lukke dette forum, netop fordi der ikke er mail-adresser med.
Stor hilsen / Torben

 

Posted by Tove og Anders 19 Aug, 2009 17:42:40

Allerførst 1000 tak til Torben og Jan for den uovertrufne information på samostour. Vi har lige været på Samos for første gang, men det bliver absolut ikke den sidste! Ligesom familien Kruse fulgte vi beskrivelsen af turen til Kohili / End og the world. Det var en pragtfuld tur, Andreas's mad var skøn, udsigten vidunderlig og hjemturen op over bjerget og ned til Kyriaki var en fantastisk oplevelse (endnu en gang TAK til Torben og Jan for beskrivelsen). Familien Kruses indlæg kan vi i store træk nikke genkendende til med enkelte tilføjelser. Vi er begge beskæftiget indenfor levnedsmiddelsektoren og var på en hel del forskellige spisesteder i Kokkari. Kariatida: Her kan maden dårligt blive værre, råvarerne var tydeligvis billig halvfabrikata, hvis man gerne vil gramses på af ejerne mens man spiser kan stedet absolut anbefales. Meravilia: God og veltilberedt mad, høflig betjening, men ejeren må gerne holde lidt lavere profil når folk passerer stedet. Bira: Enkel men meget god mad - et godt og hyggeligt sted. Den absolut topscorer i vores lille private undersøgelse blev Restaurant Mythos. Her er maden uovertruffen, betjeningen er også helt i top. Prismæssigt var der faktisk ingen forskel på Mythos og de mange andre spisesteder, men kvalitetsmæssigt var forskellen enorm. Mythos vil absolut blive et af vore foretrukne steder fremover. Vi glæder os til vores næste ferie i Kokkari, vi havde desværre kun 2 uger og det var alt for lidt, måske bliver det muligt med endnu en tur i september. Mange hilsner fra Tove og Anders.

 

Posted by Familien Kruse 12 Aug, 2009 17:51:18

Til slut vil jeg gøre opmærksom på: http://toubis.gr/ , hvor der er dejlig inspiration at hente i den mange bøger om grækenland og de græske øer. Bestilling kan drille lidt, da alle felter i bestillingsformularen skal udfyldes, og ikke som beskrevet, kun dem markeret med *

 

Posted by Jan Backstrøm 24 Dec, 2008 10:40:39

HALLO ALLE VENNER AV SAMOS

Her fra Kokkari vil vi gjerne få ønske dere alle en riktig GOD JUL OG ET GODT NYTTÅR.
Vi har nå omtrent 10o C, lett skydekke og en lett vind. For oss nordmenn er julehøytiden en tid hvor til og med jeg ønsker meg snø, men det er det ikke stor sjanse for å få her nede.
Julaften skal vi feire sammen med våre naboer, Kåre og Anne, og vi skal ha norsk julemat. På kveldens meny står svineribbe med sprøstekt svor, sur- og rødkål og kokte poteter. Til dessert er det riskrem, dog uten mandel.
Håper at vi ser mange av dere i 2009.
Masse hilsener fra Lisen og Jan

HELLO ALL FRIENDS OF SAMOS
Here from Kokkari we wish you all a MERRY CHRISTMAS AND A HAPPY NEW YEAR.
Just for the moment we have about 10o C, s a few clouds and a light wind from north. For us Norwegians are festival of Christmas a part of the year where even we look forward to see snow, but here is the possibility very little.
The Christmas Eve will be celebrated together with our neighbors, Anne and Kåre, and we shall have traditional Norwegian food. To night there will be served roast ribs of pork with crispy rind, Norwegian “surkål” (sauerkraut), red cabbage and boiled potatoes. For dessert we will have cream of rice with sweet cherry sauce, but we don’t use almond.
Hope to see a lot of you here on Samos in 2009.
Best wishes from Lisen and Jan


Posted by Lars Frederiksen 17 Dec, 2008 19:37:00

Hej Torben!

Jeg vil gerne benytte dette forum til at sige mange tak for en supergod hjemmeside. Den er meget omfattende med masser af spændende reportager og dejlige billeder. Mangen en vintertrist aften er blevet peppet op takket være dig og Jan. Jeg tænker også tilbage på vores knallerttur i juni hvor jeg fik lov at opleve "The end of the world". Det var storslået. Jeg håber vi kan mødes igen i det nye år.

Glædelig jul og Godt nytår

Lars


Posted by Torben Bolhøj 17 Oct, 2008 11:03:45

WARNING !!!

Tomorrow 18. Oct. 2008 I will be "home" in Kokkari again and stay for 19 days.

I really look forward again to see 'Samos in the autumn'.

Best regards ... Torben

 

Posted by Jørgen 08 Jul, 2008 20:59:32

Hej Igen Torben

Det var faktisk også på nettet jeg læste BT artiklen.

Der er nu en begyndende diskussion under artiklen (http://www.rejseliv.dk/artikel/pas-paa-scootere-graekenland#comment-10890) og jeg har også givet min mening. Super hvis der kommer lidt fokus på problemet.

Jeg synes lige du skulle vide det, så du kan følge med, hvis der kommer flere kommentarer.

Ps. På tirsdag skal vi 2 uger til Skopelos og Alonissos (-: Så må vi se om de kan lever op til Kokkari og Samos. Vi glæder os rigtig meget. Vi har lavet "gør det selv ferie" Fly fra Hamborg til Athen og lokal bus til Aghios Konstantinos, hvorfra vi sejler over til Skopelos.

God fornøjelse med Kokkari om 3 1/2 uge og hils endelig Jan.

Mvh. Jørgen


Posted by Torben 08 Jul, 2008 19:38:23

Hej Jørgen

Tak for tipset! Jeg skyndte mig i Brugsen efter BT, men det må have været d. 7'ende artiklen var i. Jeg fandt den heldigvis på nettet.

DK er ikke det eneste land der har problemer - det afhænger udelukkende af hvad der står på kørekortet (inkl. N. & S.). I øvrigt er England og Norge mig bekendt de eneste lande hvis kørekort fuldt ud opfylder EU reglerne (og Norge er ikke medlem!).

Sidste år prøvede jeg om det var muligt at løse problemet lokalt (mit eget) via Borgerservice (kørekortafd.), Politiet, Rigspolitiet, Justitsministeriet, Indenrigsministeriet m.m., men uden held. En simpel påtegning på 'kortet' ville være tilstrækkelig. Jeg fik at vide, at det "i henhold til EU-reglerne ikke var tilladt".

Når man allerede nu er klar over at kørekortregulativet bliver ændret i 2013 kan man jo benytte muligheden for en midlertidig administrativ ændring til løsning af problemet. Hvor svært kan det være?? Hvis der var ’stemmer i det’ skulle politikerne nok gøre noget ved det.

I følge politiet på Samos gælder reglerne for hele Grækenland, at de så måske ikke bliver håndhævet ens kan jo skyldes mange ting.

Det er besynderligt sammentræf, men ca. 1 time før du skrev indlægget var jeg på posthuset med et brev til den "nye" græske turistminister (han blev valgt sidste år), heri gør jeg opmærksom på situationen for turismen og for udlejerne, samt giver et forslag til en meget enkel administrativ løsning på problemet.

Stor hilsen Torben. (PS: om 3½ uge er min lille cross-maskine i gang igen, og jeg kører rundt på de smalle veje og stier i bjergene på Samos – skønt!!)


Posted by Jørgen 08 Jul, 2008 15:41:53

Hej Torben

Jeg har læst din omtale vedr. kørekort problemerne ved leje af knallert/cooter på Samos

Jeg læste også artiklen i BT idag, som omtaler samme problem.

Som jeg læser artiklen er det kun Danmark der har problemet og ikke andre EU lande. Hvis det er tilfældet er det så ikke de danske myndigheder der har et problem? Hvis et dansk kørekort er udfærdiget anderledes end andre EU landes, burde der da være tænkt på det for længe siden. Kan en løsning måske være en påtegning på eksisterende kørekort, eller et tillæg der omhandler knallert/motorcykel under 50 cc.

Måske er det ikke de græske, men de danske myndigheder der skal løse problemet.

Er det kun på Samos, eller ved du om samme problem foregår andre steder i Grækenland?

Jeg synes det er rigtig godt, at I omtaler problemet og gør det offentlig kendt, så ingen uforskyldt kommer i en ubehagelig situation ved et evt. uheld.

Stor sommerhilsen fra Jørgen i Randers


Posted by Webmaster/Torben 21 Jun, 2008 15:43:34

Hi, to day is our last day on Samos. We are now packing – strange how the space in the suitcases gets smaller… The last 22 days disappeared very fast. We have had many good experiences which we will write about on this site. We learned in school, that democracy was born in Greece, but now we know that it also died here – or grow up and became bureaucracy. More about this later… Best regards / Torben

 

Posted by Webmaster / Torben 07 Jun, 2008 12:48:08

To Mel & Irene. A "little" delayed reply... Your problem might be, that you do not have Java installed or miss to enable Java in your browser-setup. Best regards from Samos / Torben


Posted by Mel & Irene Smith 30 May, 2008 18:07:09

Hello Torgen. Its now getting closer to yor return to Samos and of course Kokkari. However we don`t seem able to see most of the pictures on the Pictures & Pans section. Its possibly something we are doing wrong with this modern Technology. We have only just left Steam Age . Hoping you may be able to suggest something Thankyou


Posted by Nina Lønning 21 May, 2008 22:07:35

Hei Torben. Ser at du/dere skal til Samos om to uker. Vi kommer ned den 8/6 og blir 1 uke :-) I år kommer vi alle tre og gleder oss til å se alle igjen. Sees Klem Nina

 

Posted by Torben 21 May, 2008 14:40:09

Hi Mel & Irene. In 2 weeks (when I am on Samos) I will know the details about Costas. I am very interested in greek music myself, and it was absolutely new to me that Costas had a musical background!!! Maybe we can make a little story about him - we will try... Best regards Torben

 

Posted by Mel & Irene Smith 21 May, 2008 13:21:54

Once Again Hello Torben, We were wondering if you or anyone had more information on Costas ( shown in the photo at the Beer Taverna ) regarding his musical career on Samos ?

 

Posted by Mel & Irene Smith 21 May, 2008 11:44:29

Hello Torben, We were most impressed with the speed of delivery and the actual pictures

THANKYOU


Posted by Torben 20 May, 2008 17:28:53

Til Jørgen. Som Jan lovede i går ligger der nu billeder fra Tarsanas Beach under May 2008-2 Stor hilsen Torben

 

Posted by Jan Backstrøm 19 May, 2008 19:15:22

Hei igjen Jørgen!

Først og fremst takk for sist.

De nye leilighetene hos Pension Tarsanas er allerede ferdige og de ødelegger ikke for den store terassen til den store leiligheten. I løpet av morgendagen vil bildene du søker bli å finne på nettet, jeg skal også forsøke å få tatt noen bilder fra selve verandaen. Jeg har snakket med Kiriakos senest idag formiddag og han kunne allerede melde om et relativt godt belegg gjennom hele sommeren.

Håper vi sees snart.

Stor hilsen fra Jan


Posted by Jørgen Kruse 19 May, 2008 18:12:50

Hej Jan og Torben

Det er jo en fantastisk service I yder, når vi Kokkari fans længes efter friske billeder af vores yndlingssteder i byen. Det er rigtig dejligt med de nye fotos fra "The Beer". Vi mener, som andre giver udtryk for, også at det er et fantastisk sted og en af vores favorit tavernaer. ( Deres Soutzoukakai uhhhmmmmmm!!)

Måske kunne du Jan en dag tage et par fotos af byggeriet af de nye Tarsanas lejligheder. Vi er bekymrede for om de påvirker den fantastiske terasse der er til den store lejlighed.

Måske ved I hvornår de nye lejligheder er klar til udlejnng?

Rigtig god sommer til Jer alle

Susanne og Jørgen


Posted by Jan Backstrøm 19 May, 2008 14:27:05

Hei Marit B

Først og fremst så ønsker vi dere hjertelig velkommen til Samos og Votsalakia.

Som du sikkert vet så bor jeg i Kokkari på nordsida av øya, mens Votsalakia ligger på sydsiden. Området benevnt som Votsalakia av reiseselskapene innbefatter stort sett strekningen fra Marathokambou til Limnionas, en strekning på ca 10 kilometer. Om sommeren er sørsida av øya betydelig mer "avsvidd" og tørr enn den frodige nordsida med sine dype daler og masse skog.

Jeg antar at dere skal bo på et hotell enten i Kambos eller selve Votsalakia og der er hotellene stort sett på oversiden av veien sammen med butikker, restauranter etc. På nedsiden av veien befinner stranda seg, samt en del restauranter. Området er flatt langs stranda, men stiger meget rask bakenfor bebyggelsen. Fjellet Kerkis ruver i bakgrunnen med sine 1434 meter over havet.

Votsalakia er et typisk turiststed og det er stort sett de som er involvert i turistindustrien som bor der. Det er ingen typisk gresk tettsted eller by, men har absolutt sin sjarm. De små supermarkedene holder åpne til siste kunde er gått hjem, dvs nærmere midnatt og der kan du få kjøpt både knekkebrød og tubeost. I området finner dere også det vanlige utbud av bilutleiefirmaer, souvenirbutikker, barer og restauranter.

Området nedenfor veien, det vil si langs stranda er det for det meste barnevennlig, relativt langgrunt mange steder og lite vind.

En liten bakdel med å bo i Votsalakia-området er at avstandene til øyas severdigheter og byer er forholdsvis stor. Leiebil er i slike tilfeller absolutt påkrevd.

Jeg vil også gjerne opplyse at fra dere lander på Samos kan det ta over 2 timer før dere kommer til hotellet i Votsalakia, kanskje også noe lenger tid. Mye avhenger av bagasjehåndteringa og oppfylling av bussene. Avstanden fra flyplassen til Votsalkia er mellom 30 og 40 kilometer gjennom et meget vekslende terreng og et par typiske greske landsbyer. Like før bussen svinger ned mot Votsalkaia er det en fantastisk utsikt over deres ferieområde og ikke minst mot øyene Fourni og Ikaria, i tillegg kan Patmos skimtes i det fjerne.

I skrivende stund har vi her i Kokkari 29,5 grader C, nærmest vindstille og ingen skyer. Det meldes om noe varmere, ikke minst om kveldene og natta. Kanskje også noe mer vind, men den er bare deilig.

Hjertelig velkommen til SAMOS.

Hilsen fra Jan/lokal medarbeider til webmaster Torben


Posted by Webmaster / Torben 19 May, 2008 14:17:09

Hi Mel & Irene. Samostour.dk is very quick.. :-)) The pictures you asked for are now on the web. See "Last update" or "Kokkari & Samos news" May 2008(2). Best regards Torben

 

Posted by Marit B 18 May, 2008 23:45:34

Hei!

Bra nettsted! Jeg reiser til Samos direkte fra Tromsø om mindre enn 2 uker :) Aldri vært der før- og reiser med svigermor, 2 barn på 5 og 9 år, samt min søster. Gleder oss veldig! Vi skal bo i Votsalakia, et sted jeg forstår er et turiststed. Vil det si at det ikke bor noe særlig "innfødte" der? Tror du vi får handlet mat og slikt lørdag kveld eller søndag morgen? Vi er usikre på hvor mye knekkebrød og tubeost man skal medbringe ;)

Håper du har det godt- og at 17 mai var mild og fin der nede. Her (i Troms) har vi hatt snø...

Lev vel:)

Hilsen Marit B


Posted by Mel & Irene Smith 18 May, 2008 23:33:21

Hello Torben, Kokkari is one of our favourite holiday destinations.Fortuneately on our last visit we were lucky enough to attend the Musical festival of St John most enjoyable. Is there any possibility of a close up photo The Beer Taverna and Artemis and staff also Costas the Famous Musician ? It would be most appreciated. Best Wishes Mel &Irene Smith North Oxon U.K

 

Posted by Jan 16 May, 2008 16:30:02

Hei Susanne

Som fastboende i Kokkari vil jeg gjerne få supplere litt med de opplysninger som Torben har gitt.

Min kone og jeg har bodd fast her nede i 4 år og besøkt øya mange ganger før vi flyttet ned. Vi bor nå kun 75 meter fra Kokkari's store kirke (se forøvrig vår artikkel om kirka. Klikk deg frem i meny til venstre via "REPORTAGE" - "Kokkari church") og merker absolutt ingen ting til at religiøse høytider/festivaler skal være forstyrrende eller på annen måte bråkete.

Kirkeklokkene ringer som vanlig gjerne om morgenen og om kvelden, kun 20-30 sekunder hver gang og på denne dag kler de gresk-ortodokse seg opp og går til kirke i sitt peneste tøy. Senere fortsetter de gjerne feiringen på en eller annen bar og/eller restaurant i nærheten.

Selv om man ikke er troende er det en opplevelse å se innom en tur under seremonien i kirka, man kan komme og gå stort sett som det passer. Vær rolig og stille, dekk til skuldre og helst ben, så er det bare å stille seg litt i bakgrunnen for å følge med hva som skjer.

For øvrig ønsker vi deg og din kjære hjertelig velkommen til Samos.

Dersom du (eller andre som leser dette) ønsker noen utfyllende opplysninger kan Torben eller undertegnede kontaktes via de adresser etc som fremkommer under "Contact us" i menyen til venstre.

Jeg vil gjerne også meddele at turistsesongen er startet opp og at strandlivet er begynt, dog er det ikke så mange solbadere på selve Tarsanas-beach (bystranda som vises på vårt web-camera). Flere er det på Lemonakia og Tsamadou like vest for byen. Idag er det strålende sol og det er vel 25 grader i lufta og vannet holder ca 20.

Til alle nordmenn ønsker jeg hjertelig tillykke med 17. mai og håper at det blir pent vær de fleste steder.

Hilsen fra Jan


Posted by Torben 16 May, 2008 11:38:05

Hej Susanne

Det må være den 15. august du tænker på. Det er absolut ikke nogen festival, men en af de største helligdage i Grækenland (Jomfru Maria's dag). En dejlig dag at opleve !! Hvor en stor %-del af befolkningen har navnedag (man fejrer ikke fødselsdagen). Alt er lukket denne dag - undtagen de deciderede turist virksomheder såsom restauranter m.v.

Jeg har oplevet dagen mange gange og har ALDRIG tænkt på om der var kirkeklokker der ringede eller om der var andet der forstyrrede - det eneste jeg har lagt mærke til er, at alle har det pæne tøj på og går på navnedagsvisit med pakker og fine store kager.

I kan godt glæde jer til turen - Samos er en pragtfuld ø som skal opleves - ikke kun Samos-by, men hele øen!! Mange hilsner og god tur Torben (Vi er der også i august)


Posted by Susanne 15 May, 2008 16:00:55

Hei

Jeg er en norsk pike som skal til Samos by sammen med min samboer 9.august. Men nå har jeg lest at det er en slags religiøs festival i dette tidsrommet og at ringing av klokker og sang kan være svært forstyrrende. Er det riktig?

Med vennlig hilsen Susanne


Posted by Bjørn 14 Mar, 2008 11:14:09

RE: Ephesus.
Bravo! Sådan bør alle gøre! Vi har de sidste 2 år holdt ferie i Marmaris og havde lige bestilt for kommende sommer. Heldigvis havde vi endnu ikke betalt depositum, så vi fik i sidste uge ændret rejsemålet til Samos, hotel Lefteris i Kokari.
Samostour er en fantastisk appetitvækker. Vi glæder os alle 4 til at opleve lidt af den stemning du gengiver på hjemmesiden. Det kunne være hyggeligt om vi mødtes nede i dit paradis.
De venligste hilsner Bjørn, Odense


Posted by Nick 14 Mar, 2008 10:17:29

Thanks Torben
I really appreciate and respect your attitude to the ongoing problems.
We fully agree and we will not visit Ephesus this time.
I have a few questions about Samos, and I will mail you in a couple of weeks.
Best regards from Rotterdam Nick.

 

Posted by Webmaster / Torben 14 Mar, 2008 01:08:03

Hi Joan & Nick
Thanks for the very nice words. I would have preferred to send my answer directly
to you, but I don't have your email.
I would be glad to help you with information about Samos, BUT Ephesus is (as you write) in another country. No info concerning this country will be brought on this site (or accepted in the forum). The decision is based on the mentioned country's behavior against the ordinary people in my country - burning our flag and trying to control what we are allowed to say and do.
I hope on your understanding... and wish you a nice tour to the paradise island: Samos.
Best regards Torben


Posted by Joan and Nick 13 Mar, 2008 22:59:19

Your website is FANTASTIC! After visiting your site we were convinced and made reservations for Samos this summer. We also want to see Ephesos in Turkey.
Could you please give us some information about how to get there.
regards Joan and Nick

 

Posted by Jørgen Kruse 05 Mar, 2008 20:17:48

Hej Søren og familie
Til dit spørgsmål om Pythagoras grotte kan jeg supplere Torben og fortælle at grusvejen til grotten er udmærket til alm. bil, men der er jo problemet med forsikringen. Man skal dog ikke fortsætte til Evangelistria klostret, af grusvejen efter grotten med mindre man kører 4wd for den er mere end dårlig!!
Der er parkeringsplads neden for Pythagoras grotte og en lille taverna, hvor man kan få en forfriskning efter klatreturen op til grotten og ned igen. Der er meget stejlt, men der er lavet trappe i klippen de stejleste steder. Det er en stor hule og en sjov oplevelse.
Venlig hilsen og god fornøjelse -Jørgen

Posted by Torben 15 Feb, 2008 18:55:12

Hej Søren. På vores næste tur i juni fejrer jeg 365 dage sammenlagt på Samos, og Pythagoras grotte mangler jeg også stadigvæk. Vejen derop er en grusvej af rimelig god standard. Man 'kan' køre temmelig langt op i 'almindelig' bil , men det er IKKE tilladt, da forsikringerne kun dækker på asfalt. Så brug en 4WD eller en motorcykel beregnet til offroad (abs. ikke scooter!!). Det sidste stykke er en 'fodtur'. Stor hilsen og god tur - Torben

 

Posted by Søren Bach-Hansen 15 Feb, 2008 16:03:53

Hej

Vi er store fans af Samos. Vi har været på øen 5 gange og vender tilbage igen i år.

Vi har et sprøgsmål, som vi håber du kan hjælpe med. På vores "Samoskort" er der stadig "hvide områder", hvor vi ikke har været. Bl.a. har vi endnu ikke besøgt Pythagoras Grotte. Vi ville gerne vide om du er bekendt med kvaliteten af vejen op til grotten fra Marathokambos. Kan den forceres i en almindelig bil - eller er 4WD et krav?

Med venlig hilsen

Søren og famile


Posted by Torben 10 Feb, 2008 09:29:38

Hej Nora. Så ses vi igen i år! Jan tog billederne af stormvejret, han laver mindst 99,9% af 'off season' billederne. Det er skønt, at Jan er med her på samostour, rigtig mange besøgende siger, at det er rart at kunne følge lidt med i hvad der sker udenfor sæsonen. Jeg har desværre ikke været på Samos de sidste par måneder, sidste gang var i november. Men jeg ville gerne rejse i dag eller i morgen... Hilsen og på gensyn i paradiset Torben

 

Posted by Nora 09 Feb, 2008 22:51:52

Hei Torben! Flotte bilder fra stormfulle Kokkari, ikke du som har vært der igjen vel? Vi 3 drar nedover de siste 2 ukene i juni- regner med en travlere ferie med Henrik iår! Vi ses i juni da,ser jeg. Hilsen Henrik,Bjørn og Nora

 

Posted by Torben 03 Feb, 2008 17:16:29

Hope to meet you too ! I will be there 3 weeks in June and 3 weeks in August (+??).

Best regards


Posted by Aris 02 Feb, 2008 19:28:15

Hello Torben and Ketty,

Nice suggestion, we just booked for coming kalokairi. We will arrive on July the 4th and leave the 1th of august. Hope we will meet, we can't wait!!! Maybe I will try to come earlier...

Taleme filos mas,

Aris apo Ollandia (PS JUST WANTED TO BE THE FIRST ON YOUR FORUM, HAHA...)